Scouts Impeesa Wie zijn wij Agenda Contact
Scouts Impeesa te Deurne Scouts Impeesa te Deurne

Herfstweekend 16-18 oktober 2020

Beste welpen

Ik heb jullie hulp nodig! Ik ben Victor Akolivich, een Russische wetenschapper. Een paar dagen geleden zat ik rustig de gemuteerde konijnen in ons laboratorium eten te geven toen ik plots een luide knal hoorde. Ik ging eens kijken en ik vond een UFO. Dit is natuurlijk een heel goede kans om verder onderzoek te doen naar buitenaards leven. Maar aangezien dat al mijn collega’s op vakantie zijn of in quarantaine zitten ben ik de enige wetenschapper die op dit moment aan het werk is. Om heel eerlijk te zijn, ben ik een beetje bang en durf ik ook niet alleen te gaan kijken…

Ik heb gehoord dat jullie een bende heel stoere welpen zijn. Dus willen jullie mee komen kijken naar wat er binnen in de UFO zit? Voor zij die durven meegaan: we spreken vrijdag 16 oktober tussen 19u30 en 20u00 aan het kamphuisje.

Hopelijk tot dan!
Dr. Victor Akolivich

Praktische informatie

Locatie: Hoge Rielen, parking poort oost, Ossengoor (geen nummer), 2460 Kasterlee

Afspreken doen we op dit adres vrijdag 16 oktober tussen 19u30 en 20u en ophalen zondag 18 oktober tussen 16u00 en 16u30.

Meebrengen:

  • Slaapzak, matrasovertrek, kussensloop, pyjama en pantoffels
  • Wasgerief 
  • Speelkledij voor een weekend 
  • Regenjas 
  • Zaklamp

Inschrijven

Je vult voor 11 oktober het online inschrijvingsformulier in.

 

Je schrijft 30€ over op de takrekening BE34 0682 4164 3090 met de vermelding “HW20 - naam kind”. Vul de medische fiche in en geef deze af aan de welpenleiding of mail het ingevulde formulier naar welpen@impeesa.be. 

 

Scouts Impeesa, Peter Benoitlaan 31, 2100 Deurne