Scouts Impeesa Wie zijn wij Agenda Contact
Scouts Impeesa te Deurne Scouts Impeesa te Deurne

Juni 2021

Amai, ruiken jullie het al? Het Engels ontbijt? De afvalput? Allereerst geven wij graag onze beste tips mee voor het zomerkamp! Zorg dat zeep en shampoo etc. in een afsluitbaar zakje zitten (lekken tegengaan). Als je denkt dat je 1 liter gaat drinken op een wandeltocht, pak dan maar 2 liter mee. Doe je rugzak & botinnen alvast aan voor je op kamp vertrekt, zo weet je zeker dat ze niet te klein/ kapot/ te oud zijn. Voor de ladies: zorg voor voldoende maandverband/tampons (ook als je nog niet menstrueert, just in case) en genoeg bh’s. Reken op zeker 4.

04/06/2021

11/06/2021

18/06/2021

26/06/2021

 

Zorg voor een fatsoenlijke rugzak (geen valies en duffelzak) en slaapzak. Smeer je voldoende in (neem een hoge factor mee). Voor de jongens en meisjes met lange lokken, vergeet geen haarborstel. Een les uit de Sahara, hoe warm het ook overdag is, het kan geen kwaad om wat truien of een binnenslaapzak mee te pakken voor die frisse nachten.

Uniform is niet nodig voor de maand juni!

Knuffels van de leiding

Zin om mee te scouten?

Je kan gerust eens komen proberen zonder kosten of verplichtingen. Iedereen is gedurende de eerste maand gratis verzekerd.

 

Scouts Impeesa, Peter Benoitlaan 31, 2100 Deurne