Scouts Impeesa Wie zijn wij Agenda Contact
Scouts Impeesa te Deurne Scouts Impeesa te Deurne

September 2020

Dag Ashanti,

Tot jullie spreekt de nieuwe leiding, om het nieuwe jaar te kunnen starten volgen er eerst enkele corona-regels. Ten eerste moeten jullie weten dat wij ons scoutsjaar starten in bubbels, dit zorgt voor het fenomeen dat wij met onze tak afspreken aan het t-kruispunt aan de zandberg. De volgende regel zal wezen dat de laatstejaars welpen bij aanvang van de zondag zich meteen bij ons, de Ashanti vervoegen en onze laatstejaars zich per direct vervoegen bij de Matabelen (aan de theaterclub).

Zo genoeg formeel gedoe, wij hopen dat jullie niet zijn gesmolten met de gekke hittegolf in augustus. Want als jullie gesmolten zijn wordt spelen tijdens dit geweldigformidabelastisch scoutsjaar nogal moeilijk als het ware…

06/09/2020

13/09/2020

20/09/2020

27/09/2020

 

In het nieuwe scoutsjaar is het VOLLEDIGE uniform belangrijk. Je speelkledij, €2, middageten/vieruurtje en drinken breng je ook mee. Wij herhalen, compleet uniform. Tiptop inorde dus! Je hebt ook steeds en altijd een mondmasker bij!

Stevige linker
De Ashanti-leiding

Waar verzamelen de Ashanti?

Enkele afspraken voor dit scoutsjaar:

1.        De ashanti verzamelen buiten op de parking voor het lokaal ter hoogte van de paaltjes aan de t-kruising (aan de zandberg).

2.        Als ouder draag je bij het afzetten van je kind(eren) een mondmasker.

Zin om mee te scouten?

Je kan gerust eens komen proberen zonder kosten of verplichtingen. Iedereen is gedurende de eerste maand gratis verzekerd.

 

Scouts Impeesa, Peter Benoitlaan 31, 2100 Deurne