Matabelen tak Scouts Impeesa

Herfstweekend 12 tot 14 oktober 2018

Gegroet allen 

Ik, Percephone, heb dringend jullie hulp nodig. Mijn man Hades zit in zijn midlifecrisis en heeft iets ongelofelijk doms gedaan. Op een verschrikkelijke zonnige dag is hij met zijn leger naar Olympos getrokken en heeft hij al de goden ontvoerd naar de onderwereld. Nu zitten ze hier gevangen en worden ze vernederd. Ik zou liegen als ik zeg dat dit me niet entertaint, maar als dit zo blijft verdergaan is de rust voor eeuwig verstoord en zal de wereld vergaan. 

Mijn geliefde man wil maar niet naar me luisteren, dus ben ik genoodzaakt om hulp in te roepen. Ik verwacht jullie van vrijdag 12 oktober om 19u30 aan jullie geliefde lokaal. Vanuit daar vertrekken we naar het portaal naar de onderwereld:

Zagerijstraat 25, 2275 Lille

Om toegang te krijgen tot de onderwereld is het zeer belangrijk dat jullie een eetbare pompoen en een aardappelmesje meenemen.

Om jullie verblijf in de onderwereld vlot te laten verlopen hebben jullie menselijke, levensnoodzakelijke spullen nodig (propere kledij en ondergoed, toiletzak, teervoetboekje, matrasovertrek, kussensloop, slaapzak).

Helse groet
Percephone

Meenemen:

  • Slaapzak, onderlaken en kussensloop
  • Pyjama en toiletgrief (tandebortsel, tandepasta, etc.)
  • Kleding voor 2 dagen 
  • Eetgrief
  • Identiteitskaart
  • Teervoetboekje, zakmes, knopenkoord en zaklamp

Hoe inschrijven?

Laat voor 10 oktober aan de matabelenleiding of via vg@impeesa.be weten of je meegaat of niet, vergeet zeker je naam niet te vermelden.   Je schrijft 30€ over op de takrekening BE98 0682 4164 3393 met de vermelding “HW18 - naam kind”.

De PL’s zorgen ervoor dat hun patrouille in het weekendhuisje geraakt. Er is geen gezamelijk vervoer voorzien naar het huisje

 

 

 

   

Scouts Impeesa 2019